12.06.2005 г., 23:13 ч.

Последна среща 

  Поезия
1053 0 0
                 Последна среща

            Целувам те,прегръщам те за сбогом...
            Приятел остани ми, недей да бъдеш враг.
            Усмихвам се, ала боли ме много...
            Как да ти кажа, че те обичам, как?!
            Отивам си и знам, че пак ще страдам,
            оставям те, недей да бъдеш ти сломен.
            Вярвай ми, за да мога и аз да вярвам,
            че пак ще се срещнеме някой ден.

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??