9.01.2009 г., 0:42 ч.

Последната любов 

  Поезия » Любовна
1027 0 4

Последната любов

 

Аз писах стих

"Една ли е голямата любов"

и отговор не дадох!

Но питам аз, коя е тя, последната Любов!?

 

Тя, първата любов, е крехка, сладка,

жадуващ, искрен любиш ти,

но  сякаш във любовна схватка

искаш той да те победи и укроти!

 

Но тук не свършва любовта

и всичко в теб... се пита,

ти искаш да си вечната жена

и нова те любов връхлита...!!!

 

  Но ти си ми последната любов,

най-истинска, повярвай ти,

след тебе няма вече зов,

болка... и несбъднати мечти!!!

 

Една е тя, последната любов,

аз зная веч и не тъжа,

че щом съм любила аз теб до края,

съм взела всичко, всичко... от света!

 

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??