23.10.2005 г., 14:41 ч.

Последни стихове за теб 

  Поезия
880 0 1
Боли да ти пиша последно за сбогом,
последно писмо за спомен красив.
Остарели са вече всичките болки,
овехтели са даже и мойте мечти.

Колко усмивки и колко сълзи,
разделяхме в знак на любов.
Накрая останаха само сълзи,
да тръгваш ти беше готов.

Много написах и много излях
за нашите нощи горещи.
Накрая ти се превърна в прах
и спомените осъмнаха зловещи.

Последни стихове посвещавам на теб,
сълзите тези редове написват.
И казвам ти сбогом, страннико мой,
защото мастилото вече изписах.

 

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??