Съсипах си живота за любов.
На пореден флирт само си готов.
Кълнеш се!Казваш... си различен!
А беше много ти от мен обичан.
Видях с очите си какво говориш,
а с мене за невинност спориш!
Твърде лъгана преди,
не ти повярвах миг дори!
Кажи ми истината! Не спори,
че си различен докажи!
И скитам тъжна под дъжда,
прикрил горчивата сълза.
И слушам музика една
и ходя боса, наранена и сама.
Умряха и надежди, и копнежа,
като в цирк сме... на манежа!
Остават само моите мечти,
а там сме само Аз и Боби, не и ти!
© Гера Гера Всички права запазени
Хубаво пишеш.