Последно СБОГОМ аз ще ти
кажа, но на очите ти ще
има ли сълзи?
Ще грейне твоята усмивка,
но душата ми все по-силно
ще изгаря...
Всяка нещо ми напомня за
онези времена,
когато аз попаднах в плен на твоите лъжи,
но от тогава знам колко силно от любовта боли...
И обичала си ме ти ще кажеш,
но забравя ли се толкоз бързо любовта?
Аз за теб в огъня изгарях,
но къде си ТИ сега?
© Ноно Якимов Всички права запазени
Любимият ти сезон не е един и същ с годините.
Любимото ти настроение на времето, не може всеки ден да се случва за теб.
Любимите ти дрехи -твоите и нейните,не ги виждаш по тялото винаги.
Любимият ти филм не го гледаш всеки ден.
Когато си чул,че те обича за момента, не те е лъгала.
Няма го усещането й вече,не си й подарил незабравимост,за да бъде с
теб,до когато ти я обичаш. Но пак си й незабравим,нищо,че не е до
теб.
Обича се спонтанно!
И се пази спомена,вечност е.