29.11.2008 г., 21:59 ч.

Последното желание 

  Поезия » Любовна
535 0 3

Преди очите си навеки да склопя,

преди последния си ден да изживея,

аз искам пак за теб и любовта,

последната си песен да изпея.

 

Преди да ме извика тя, Смъртта,

и тялото ми в пепел да превърне,

преди да си отида от света,

последно искам -

ТИ ДА МЕ ПРЕГЪРНЕШ!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??