27.11.2010 г., 14:36 ч.

Посока Бяло - Вечно Черно 

  Поезия » Гражданска
616 0 1


Решаваш - отказваш, отлагаш - гориш!
Май никак спокойно ти вече не спиш?!
Скъсява се скоростно отвесната линия -
искаше бягство, а посегна към химия!
Навънка е пролет, а в душата ти студ,
защото се тровиш и се правиш на луд.
Посягаш за още. Нима времето спираш?
Дръпни се назад, защото инак умираш!



© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??