28.10.2010 г., 13:46 ч.

Посрещане 

  Поезия » Любовна
654 0 0
Дойде ли...?
Усмивката леко прегаря
в ъглите на устните твои.
Издава те мека въздишка,
дъхът ти ми казва...
че там си.

Красива си!
Така разпиляна... и цяла,
и толкова, толкова истинска.

Не мога да спра да те галя!
Обичам да срещам очите ти,
когато си вече на платото.

© Иван Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??