19.01.2008 г., 14:25 ч.

Посрещане 

  Поезия
458 0 4

Посрещане

 

Опустяло е всичко – там на брега

и птиците даже заспаха.

Слънца много, отразени в леда,

със земята студена се сляха.

 

И родиха се нови искри,

опръскали вълните в морето.

Изплуваха топли мечти,

но звуците са тъй далеко.

 

Прииждат лодки отчаяни,

а пред тях вълните се връщат.

А русалките от залез омаяни

за добре дошли ги прегръщат.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??