15.05.2006 г., 12:31 ч.

Посрещни любовта 

  Поезия
840 0 3
Не ме пъди, ще си отида,
доведе ме на вятъра плача,
доведе ме да ти разкрия,
сърцето си и моята тъга.

Ти беше волна като птица,
летеше със разперени крила,
ти беше весела, щастлива,
родена да посрещнеш Любовта.

Не се отчайвай от живота,
от днес сълзи пред никого не лей!
Сега засмей се над Съдбата,
не позволявай тя да ти се смей!

© Пенка Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??