May 15, 2006, 12:31 PM

Посрещни любовта 

  Poetry
849 0 3
Не ме пъди, ще си отида,
доведе ме на вятъра плача,
доведе ме да ти разкрия,
сърцето си и моята тъга.

Ти беше волна като птица,
летеше със разперени крила,
ти беше весела, щастлива,
родена да посрещнеш Любовта.

Не се отчайвай от живота,
от днес сълзи пред никого не лей!
Сега засмей се над Съдбата,
не позволявай тя да ти се смей!

© Пенка Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??