31.07.2008 г., 6:52 ч.

постепенно 

  Поезия » Друга
1190 0 6
постепенно
тишината
ми
се
свива
около
ушите
а
навън
със
тези
облаци
е
някак
си
убито

прокламирам
автосадизъм
и
ровичкам
старите
зараснали
места

с
много
такт
и
елегантност

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??