12.09.2021 г., 20:26 ч.

Посвещавам на моя внук, Кубрат ! 

  Поезия » Друга
481 1 0

Благословен с късмет щастлив бъди,

с криле непобедими високо лети,

любов и доброта в сърцето ти да пее,

красиво сбъдване в живота да грее.

Мечтите си смело винаги следвай,

и никога назад ти не поглеждай,

колелото на живота ни земен помни,

винаги от пармак на пармак се върти,

дори когато тъмен облак в очите вали,

пак слънчева дъга след него блести.

Не купувай чадър от лъскави лъжи,

с бяла истина бяло сбъдване сътвори,

красив мир нека бъде името ти,

без войни,с добро всяко зло победи,

нетленно щастие в дните твои да пее,

усмихнато небе в очите винаги да грее,

не се предавай никога, себе си ти бъди,

всеки тъмен залез в светъл изгрев превърни.

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??