29.02.2008 г., 0:08 ч.

Посвещение 

  Поезия » Друга
716 0 2
03.03.2004....
Сбогом, Алекс...


Докосвам те аз за последно,
по твоето бледо-студено лице...
и само във черните вежди
откривам следи от сълзи.

В целувка последна сливат се устните,
притварям очи
и тежки сълзи капят в пръстта.

Протягам жадно ръце - да те прегърна,
но не, ти безследно си тръгваш.
И само по вятъра зловещо се носи -
"Сбогом, обичам ви още..."

© Латифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ;( в момента ми е много плачливо и благодарение на твоите прекрасни стихове ще се разплача още повече...
  • Разтърси ме!Много силен стих!Поздрав,Светле!
Предложения
: ??:??