5.08.2007 г., 9:56 ч.

Посвещение 

  Поезия
782 0 2
Посвещение

През трудности преминавам
винаги с нея аз.
Добра и грижлива,
готова е винаги да
подаде ръка и да се жертва тя.
Без да мисли колко и
какво рискува, винаги
защитава като орлица
своето гнездо. Силна и
непоколебима, с нежно
светещо от доброта
лице. Ръцете й са хубави,
големи, по тях изписани са
всичките години на трудности
и смут. Колкото и да я описвам,
не мога точно с думи обичта си
към нея да изразя и  
съпричастни да ви направя  
на огромната радост,
която тя ми доставя.
Наистина щастлива мога да се нарека,
защото притежавам майка единствена,
най-прекрасна на света.
Обичам те, моя сродна душа!

© Нели Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??