27.08.2005 г., 14:49 ч.

Посвещение 

  Поезия
677 0 1
Изгря във моето небе-
животът почна отначало.
С една целувка ме превзе
и покорих ти се изцяло.

До мен ли си-трептя
и се разлиствам като цвете.
И лъчезарен е света,
и са безсилни ветровете.

Бъди ми светлината,мили,
и мрака ще разпръснем.
Бъди ми радост и закрила.
Със мен бъди!И ще възкръснем.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??