19.02.2017 г., 11:57 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
241 0 0

Погледни очите ми, любими
и се вгледай дълго в тях,
какво си спомняш, разкажи ми –
първа среща, как горях...
Вземи онзи прашна кинолента,
на която пише там „Любов” ,
без страх пусни я отначало,
въпреки сюжета ѝ суров.
Очите ми сега са огледало
не на мен самата, а на друг.
В миналото запустяло
ти видя момче, а не съпруг.
18/2/17
е.

© Елина Кючукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??