4.06.2008 г., 11:37 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
809 0 20
 

           На   Спас

 

 

   Ти си моят Спасител...

   С коси ще ти измия краката...

   Ти си животворният смисъл

   на дните ми... Светла отплата

 

   за всички предишни страдания...

   Като мехлем на рана...

   Огън от тайни желания...

   Моята вяра...

 

   Пред тебе сега коленича...

   Любовта е религия...

   И душата си събличам...

   С душата си светла... люби я...

 

    

 

 

 

P.S. Утре е Спасовден. Нека Бог да закриля носещите името на Спасителя!

 

 

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??