16.03.2008 г., 9:27 ч.

Посветено 

  Поезия
757 0 2

 

Почакай ме малко...

Искам да ти говоря...

Искам да кажа...

Имам малко вяра за теб.

Твоята е стъпкана,

вече измършавяла... избледнява.

Подарявам ти...

Мъничка частица нежност,

малко от моята душа,

донаждам ти... дарявам.

Поднасям ти и малко греховност,

родена от миговете ми с теб,

Пренаситена от истинност.

И лъжи ти пренасям в дар.

Но по-добри от твоите нямам.

И само послание ти изпращам:

Не губи човека, истинския в теб!

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??