13.08.2008 г., 8:35 ч.

Посветено 

  Поезия
882 0 30

Силна си бях

(както обикновено).

Но той ми каза:

- Имам слабост към теб...

И отмина.

Станах необикновена...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??