28.06.2006 г., 0:06 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
1538 2 14
Благодаря, че ме обичаш!
О, Боже!
Колко време с теб сме заедно.
А мислех, че ще е различно,
след толкова години ще скучаем.
Благодаря, че ме целуваш!
С безкрайна нежност,
повече от всякога!
Че всяка вечер още ме сънуваш,
прегръщайки ме силно,
както някога.
Благодаря, че си до мене!
Преди, сега и - моля се - до края.
Това, което имам е неземно!
Щастлива съм!
На всеки го желая.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??