19.04.2011 г., 21:25 ч.

Посветено 

  Поезия
808 0 4

Посветено

 

 

Къде започва твоят път,

 

къде е моят?

 

И стъпките ми с теб вървят...

 

Виж!

 

Моята следа е твоя.

 

И няма вече дири две,

 

а само път в полето

 

лежи под синьото небе

 

и води към сърцето...

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??