26.02.2014 г., 15:14 ч.  

Посветено на В... 

  Поезия » Философска
622 0 6

                                     Ти -  момиче,

                                                            нежно, Светло,

                                     къде си в  нощта сега....

                                     ... пак събуди в мен поета

                                     с Любов и мъничко тъга...

                                     ... пак

                                                  ми даде порив

                                     за нещо старо,

                                                                   вярно,

                                                                                 Свято...

                                    ... и отново покрив

                                                               имам, 

                                                  и може би

                                                                           Приятел!...

                             

                              

 

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??