20.03.2008 г., 8:03 ч.

Потъпкана любов 

  Поезия » Любовна
570 0 3

Знаеш ли на какво прилича
една потъпкана любов?
На пясък, през пръстите изтичащ,
на безвъзвратно пропилян живот.

На идващото утро без зора,
на песен, само че без звук.
Прилича ми на птица без крила,
на измръзнало дете от студ.

На пътника, останал днес без път.
На приятелство, отблъснато тъй грубо.
На една погубваща ни смърт,
след която няма нищо друго.

На нежност нивга неполучена.
На обич, пропиляна в кратък миг.
Една потъпкана любов, измъчена,
прилича ми на недовършен стих...

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??