28.10.2008 г., 22:09 ч.

Потърси ме 

  Поезия » Любовна
633 0 0
Кое наричаш ти съдба?
В кого погледна, та се запозна?
В чий очи я ти намери - единствена?
А казват, че само слабите я чакат,

но ти я срещна, защото тя потърси теб.
Лутаща се, нуждаеща, блъскаща се от
едната крайност в другата, копнееща
за огъня, който ще я възроди.

Познаваш се само там, в нейните очи.
Огледало на твоята душа.
Мир.
Очакван.

Искаш - не получаваш всичко,
хубавото е в средата, там, където се срещат
желание, възможност и реалност.
Примерът, получен от ОНЕЗИ, е...

какви не трябва да бъдем.
Урок - безценен!
Избор - единствено и само твой!
Не тъпкай отъпкани пътеки - начертай свои.

Бавно - сигурно.
Стъпка след стъпка.
Руши ли се, не поглеждай надолу.
Малки частици се откъсват,

стръмно взе да става.
Това е цената, трябва да я извървиш,
толкова тънка, колкото сам я направиш.
Смелост или безумие, все едно, избери ти.

Време.     
И там ще заблести.
Усмивка в очите тайно издава.
Tя е... Tвоя.
                                                                          
                                        

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??