20.07.2007 г., 9:06 ч.

Потъвам в синьо безвремие 

  Поезия
695 0 23

Потъвам в синьо безвремие,
лягам, затварям очи
и сънят ме отвежда
към странни неприкосновени висини.

Прекрасна природа пленява сетивата
и чувствам,че се движа, по-лека съм от всякога.
А после усетих, че под мен тече река,
която ме води нанякъде...

Чакам, не пришпорвам нейния бяг.
Вярвам, че ще дойде отново светлината.
Затаявам дъх и започвам да мечтая,
да поставям хиляди въпроси на ума си.

Безстрашно се нося по реката.
Времето отдавна за мен бе спряло.
Не чувствам студ, нито самота...
Спокойна и щастлива съм със буйната река от съня ми.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??