14.12.2022 г., 11:36 ч.

Поучително 

  Поезия » Философска
202 0 0

Алкохол, цигари, секс-

ползваме ги все на екс

и товарим свойто тяло.

Ще се мре, то се видяло!

 

Що пък да не се надрънкаме

и цигарка да попушим.

След като любовно мрънкаме,

във жената да се сгушим.

 

Да, живота си отива,

вече изтървахме влака.

Няма и алтернатива,

абе, нас кой ще ни чака!

 

Та така стоят нещата-

я до пенсия изкараме,

я затрупат ни с цветята,

извън селото я докараме.

 

Но недей унива ти-

кокиче и в скала цъфти.

Затова в живота кратък

се раздавай без остатък!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??