25.07.2024 г., 19:30 ч.

Поука 

  Поезия » Философска
70 0 0

В младите години пил и любил,

пръскал съм парите за разкош.

Вече свежестта си позагубил

си оставам същия сархош.

 

Със жена, деца на рамо

повече ми се живей!

Пари не стигат, и не само,

но съм пак:,,Живот, здравей!".

 

Животът даден е от Бога

на всичко да се насладиш.

Надявам се поне да мога

да хапна целият сладкиш!

 

,,С приятелите се раздавай!

Жената вечно уважавай!

Що изкараш над заплата,

дели поравно сред децата!".

 

На бай Гецан това е лого.

Нали не иска твърде много?

Със него вий го споделете

и мечтите си сбъднете!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??