21.08.2020 г., 0:52 ч.

Повтаря се... 

  Поезия » Любовна
776 4 3

Повтаря се... за кой ли път, не зная.

Не съм броил, но винаги едно е.

Началото е чудно, а на края

отлита с теб, къде, сърцето мое?

Повтаря се... за кой ли път, не зная -

отлита с теб, къде, сърцето мое?

 

Повтаря се... Сънувам карнавала

с костюми пъстри, с маски, с много хора

и в миг съзирам тебе с рокля бяла,

и ти танцуваш сякаш без умора.

Повтаря се... Сънувам карнавала

и ти танцуваш сякаш без умора.

 

Повтаря се... Към тебе тръгвам аз.

Косата ти златистата се вее.

Макар и с маска, и в среднощен час,

в очите, гледам, синьото светлее.

Повтаря се... Към тебе тръгвам аз,

в очите, гледам, синьото светлее.

 

Повтаря се... Отново в теб се влюбвам

и искам, мила, да те доближа.

Но в хаоса, в тълпата те изгубвам.

Напразно е да търся, сам тъжа.

Повтаря се... Отново в теб се влюбвам.

Напразно е да търся, сам тъжа.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??