Когато от любов сълзи проливаш
Когато те са кървави уви...
Тогава някак си успяваш
по начин друг да чувстваш
ти света.
Макар че тъжен си, боли те
то добрината своя не губи.
И сила дай си, в себе си
повярвай.
И бъди това което си
тогава знай ще се получи.
Копнежът ти ще бъде изживян.
Повярвай си, почувствай себе си
в тълпата
ще видиш как всичко
ще се нареди.
За надеждата, за хората,
за красотата, за мъката, тъгата
и света.
Усмивката си ти
макар и да боли,
опитай се, задръж я ти.
(За Калоян 90)
Поздрав...
© Ангел Всички права запазени
Браво! Много ми хареса!
Хубава вечер!