21.02.2015 г., 0:15 ч.

Позиция 

  Поезия » Философска
364 0 0

 

Позиция


Каквото имало да стане - сами си го градим!

Времето невъобратимо - свят непоправим!

 

Често питам се - дали... или... защо... и как...

объркана и размечтана - все мисли и брътвежи...

еуфорична, суетна - може би?!... ГРАНДОМАНА!

Смях в залата - напълно ми приляга.

 

Ще върна времето назад- 

 млада, крехка, но целеустремена 

в стремеж към съвършенство,висота!

Следвам същата посока,

какво от туй, че поостарях.

 

Професионалиста, братко, е робот,

но вложи ли душа - ей стават чудеса.

 

И тук критика, философ ще каже -

каква е тая детска строфа?!-

ами... в пошъл свят - и аз показах се простак.

 

Влизам в друга възраст,

но позицията ми е същата -

по-хубава съм, преливам от идеи,

жива и велика!

 

Дали ще падна от върха - не ми и пука!

Приоритета друг е - ЛЮБОВТА!

 

\20.02.2015г.\

 

 

 

 

 

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??