11.09.2007 г., 15:33 ч.

Позна ли ме? 

  Поезия
851 0 30
Позна ли ме?
Край циганката бедна,
която ти предсказваше съдбата.
И аз бях там, във есенния вятър,
който ти разрошваше косата!

Позна ли ме?
Когато в тъмното се върнах
и тихичко на клепките застанах.
Във сънищата твои се превърнах
и цяла нощ при тебе аз останах.

Позна ли ме?
Когато целият от студ трептеше,
с косите си направих ти одеало.
От самота душата ти крещеше,
а аз обгръщах мъжкото ти тяло!

Позна ли ме?
В онази страст, която
до кръв изгаря нервните ти клетки.
В живота ти нахлух като торнадо,
болезнено отдадох се изцяло!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??