8.01.2016 г., 7:49 ч.

Позна ли ме? 

  Поезия » Любовна
394 0 0

Не ме позна по името...
Аз съм белег двадесет и пет по теб...
Не ме позна по името,
а по цветущия, камбанен епитет...
 

Не ме позна по името...
Разкъсванията в сърцето ти нашепват...
Не ме позна по името,
но чувствата на пода те залепват.
 

Не ме позна по името...
Отдавна то е марка за мълчание...
Не ме позна по името...
С ирония изплюх едно: "Позна ли ме?"

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??