Не ме позна по името...
Аз съм белег двадесет и пет по теб...
Не ме позна по името,
а по цветущия, камбанен епитет...
Не ме позна по името...
Разкъсванията в сърцето ти нашепват...
Не ме позна по името,
но чувствата на пода те залепват.
Не ме позна по името...
Отдавна то е марка за мълчание...
Не ме позна по името...
С ирония изплюх едно: "Позна ли ме?"
© Йордан Ботев Все права защищены