27.08.2007 г., 10:48 ч.

Познахте ли се? 

  Поезия
504 0 2

Леле, как са ме притиснали

тез семейни задължения!

Сутрин, вечер, майко, писна ми!

Все да слушам чужди мнения...

„Туй защо си го сготвúла?!

 В него няма грам месо!!!

-Може ли бе, сине, мили,

     да ядеме все едно!

-Дрехите ми – те къде са,

пак ли всички са изпрани?!

А, на простора са, там са,

и от вчера не прибрани!”

Ядене, пране, компоти-

пълен хаос!Там на двора,

май че спря да ми работи

мозъкът от преумора...

В този слалом всеки ден-

бързам, бягам...Уморих се!

Моя собствен ден Рожден

го пропуснах.Засрамих се!

 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??