16.06.2010 г., 15:07 ч.

Познай какво си 

  Поезия » Любовна
701 0 3

Вода ли си? 
Защото три литра,
измерени в години,
ме наводниха.
И въздух ли си?
Че все не ми достигаш.
Като огън париш.
Повярвай - изгаряния,
не пожари, във душата ми
остави.

Изглежда, просто мъж си.
А тази истина ме претовари.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??