10.07.2013 г., 21:26 ч.

Познат етюд (изоглавена привързаност) 

  Поезия » Пародии
1124 0 22

"Всеки си има своята лудост" Хорхе Букай

 

 

Стига с тези любовни мелодрами,

за принцове горди и сърдити принцеси.

За мъже ядосани и потресени дами,

за брачни окови и бракоразводни процеси.

 

Стига с тиха печал и тъга,

раздърпани конни ездачи.

Етюдът познат е, “Отново сама”,

под звездно небе ще поплаче.

 

Стига със сюжети до болка познати,

сълзи, ненавист, болка, огорчение.

Бъдете силни и по-малко инати,

царе и царици в свое владение.

 

© Естрея Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??