"Всеки си има своята лудост" Хорхе Букай
Стига с тези любовни мелодрами,
за принцове горди и сърдити принцеси.
За мъже ядосани и потресени дами,
за брачни окови и бракоразводни процеси.
Стига с тиха печал и тъга,
раздърпани конни ездачи.
Етюдът познат е, “Отново сама”,
под звездно небе ще поплаче.
Стига със сюжети до болка познати,
сълзи, ненавист, болка, огорчение.
Бъдете силни и по-малко инати,
царе и царици в свое владение.
© Естрея Ангел All rights reserved.