6.03.2009 г., 21:54 ч.

Познавам любовта... 

  Поезия » Любовна
491 0 1

Познавам любовта...

дори с затворени очи

ще я позная!

По дъха,

по тишината

и по самотата.

По онзи първи поглед,

в който животът се стопява

и започва отначало.

По онзи неволен допир,

по-силен от оргазъм,

по-нежен от целувка.

Познавам любовта

по онази недостъпност,

с която все те мами.

По измамата,

че вечно ще сте двама

и няма да боли.

Познавам я по болката,

когато си отиде

и остави парещи следи.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тук често пишат - възхит
    аз трябва да въведа - въздъх

    разбрах те ... но кофти си го сервирала ... ровя в чинията и се чудя ... гювеч ли е мусака ли е ... що е ...
Предложения
: ??:??