17.12.2009 г., 16:07 ч.

Познавам те 

  Поезия » Бели стихове
576 0 2

Познавам те по самота

Единствен белег

еднолична истина

дочаквам те по самота

очи не гледам

и отблъсквам гласове

Вървя ранена

не поемам лекове

Тъгувам бясна

но не бягам

тук стоя - сама

Тази вечер има

поклонение

Чака ли ни някой през света?

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??