21.12.2023 г., 6:43 ч.

Познавам те 

  Поезия » Любовна, Хумористична
265 2 10

Две мисли из главата ти летят,
изглеждат доста симпатични,
но нещо тайно ми кроят
и май са мисли неприлични.
Познавам по очите ти, че пак
отново нещо ще поискаш.
И знам какво. Не съм глупак.
С усмивки сладки ме притискаш.
Да сготвя супа, тас кебап,
мухата влезнала, да хвана,
да купя биричка и хляб,
и да затегна малко крана.
Не е това! Не е това!
Измисляш ми задачи гадни.
Разпускаш дългата коса.
Отново ще си легнем гладни.

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??