20.07.2008 г., 16:11 ч.

Прашинка 

  Поезия » Любовна
587 0 3
Аз съм снежинка, снежинка ще бъда,
красива снежинка в косите ти.
Ще бъда снежинка, донесена с арктика,
ще се скрия на топло в полите ти.

Аз съм капка, родена в небето,
ще бъда капка в очите ти.
Ще бъда капчица, донесена с вятъра,
ще намеря покой в сълзите ти.

Аз съм въздух, въздишка ще бъда,
ще спирам дъха в гърдите ти.
Въздишка ще бъда, донесена с вятъра,
въздух ще бъда в косите ти.

Аз съм прашинка, прашинка ще бъда,
ще бъдем прашинки прегърнати.
Прашинка с прашинка, прах при прахта,
прашинки ще бъдем завинаги.

© Лоло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??