14.11.2009 г., 18:08 ч.

Прашинка любов 

  Поезия » Любовна
534 0 2

Не искам много любов -                                                                                                                 измерена в количества.                                                                                                               Мъничка прашинка

е достатъчна -                                                                                                                                  подарена от любим човек.                                                                                                           Така дарена, винаги е сладка -                                                                                                     без да иска нещо в замяна.                                                                                                          Подарък, поднесен с истинска любов.                                                                                        

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??