4.09.2006 г., 20:05 ч.

Прав си! 

  Поезия
637 0 1
Аз може би не те разбрах.
А може би не исках.
И всички думи, които разпилях,
не наистина ги мислех.

Знам. Такава съм. Не ме осъждай.
Грешни изводи не си прави.
Заплетеното не развързвай,
последното, което казах - забрави!

Прав си. (Да, по дяволите, ти си прав!)
Но как тъй лесно гордостта си да пречупя
и пред тебе да призная с разум здрав,
достойнството си женско да порутя...

Не, аз няма да го сторя.
Не очаквай и да махна със ръка,
да призная, че грешката е моя
просто ей така.

Знам. Такава съм.
А ти си безусловно прав.
Но аз пред теб не ще призная,
че никога не те почувствах слаб.

© Полина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??