8.12.2007 г., 23:22 ч.

Празна 

  Поезия
553 0 1
Празна съм,
          смазана плаках
       смях се на себе си...
             умрях родих се и пак...

     Паднах и станах.  
              Борих се,

                за себе си се борих
         и във войната всичко дадох...

    грабиха ме,
         грабих и аз,
              раняваха ме,
                         убивах и аз...

     Победих ли...
          ... борих се  за себе  си
                   а в битката всичко раздадох...
 
      Празна съм...
          ... сега отначало започва денят...

ДеЯДДП

© ДдП Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??