11.02.2012 г., 19:16 ч.

Празник за любовта 

  Поезия » Любовна
662 0 0

ПРАЗНИК ЗА ЛЮБОВТА

За любовта  не бива
празничен да има ден!
Чувството ни да загива,
от нея щом си поразен.
За нея
празнични са всички дни,
щом в сърцата ни я има.
Не могат никакви злини
да я превърнат в зима.
Нека
всеки час да бъде любовта ни,
а не във празник да лети!
Един за други мисълта ни
бъдни дни да освети!

 

 

© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??