11.02.2007 г., 16:48 ч.

ПРАЗНО МЯСТО ИМА В СЪРЦЕТО 

  Поезия
675 0 0
Дали любов ми липсва страстна,
или приятелство със скорост бясна?
Сълзи се стичат по лицето,
празно място има в сърцето.
Животът в мен бушува лудо,
да излезе бързо иска щуро,
но няма с кой, къде и как,
самотна в къщи аз съм пак.
На кого доверие да имам,
за мой приятел да го считам,
в деня подкрепа да ми дава,
а с обич вечерта дарява.
В този свят лъжовен
искам аз човек гальовен,
дали приятел, или два,
не искам аз да сам сама.
Щастие да има сутринта,
огън да ме завладява вечерта
и никога сама...
Приятели от злато по-ценни,
като слънцето гореща любовта ни,
бързо да живея
и много да се смея.

© ЕЛИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??