27.05.2009 г., 6:26 ч.

Празнувай, сине 

  Поезия » Друга
970 0 3

Пред очите ми в мъж се превръщаш
и ставаш силен и голям!
Усещаш ли, когато ме прегръщаш,
как искам щастие в ръцете ти да дам?!

 

 

 

Празнувай! - Днес е твоят ден -
с приятелите днес се веселете,
че този ден от Бога е благословен -
празнувай, мое нежно цвете!

 

 

 

И нека птиците във небесата сини
за тебе, сине, днес да летят,
за твоите четиринадесет години
със много щастие да те дарят!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес моят син ще празнува четиринадесетия си рожден ден!

Честито, сине! Обичам те!

© Даниела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • вярвам ти ,че го обичаш но дано не го задуши любовта ти както всички мъжки майки ....стиха ти е чудесен Вили
  • Честит Празник,миличка!Прегръщам и двама ви!Бъдете честити и благословени!
  • Страхотно е 6
Предложения
: ??:??