25.11.2007 г., 22:52 ч.

Пречупени крила 

  Поезия » Любовна
1201 0 4
Ти преобърна света ми!
Даде ми крила, но после ги пречупи!
Даде ми любов, но после взе и мойта с теб!
Преобърна светогледа ми и
мечтите ми предаде!
Направих необмислени неща,
но вярвах, че ще се справя!
Носеше ме вярата в теб!
Вяра, която днес излъгана остана!
Вече и надеждата я няма
(а нали умираше последна?)!
Игра или умираща любов?
Истина или фалшива обич?
Имаше ли нас? Или се самозаблуждавах?
И този лист е стара история,
както всеки мил куплет от влюбен автор!!!
И тази обич е погребана,
като истината за вечната любов!!!

© Мира Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??