19.08.2009 г., 18:30 ч.

Предаде ме 

  Поезия » Любовна
1653 0 0

Ти предаде ме, нали?
Не, недей, аз знам, не говори -
от думите ти повече боли!


Обичаш ме? - Не!
Знаеш, че не е така
и аз знам това!


Зазиждаш бавно сърцето ми
в дебелата стена и
не зная как ще го съживя!


И понятие нямаш
какво ми причиняваш
и какво изпитвам аз сега!


За мен Земята се отваря
и пропадам надълбоко,
и не зная как да се избавя!


В статуя превръщам се
и мракът обгръща ме -
виж какво направи!


Застивам бавно аз сега
заради една лъжа -
отива си любовта!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??